Huurauto Kia Picanto

Niet alleen qua looks, maar ook qua gevoel is het binnenste van de Picanto een heel verschil. De gebruikte materialen zijn van een goede kwaliteit. Dat er harde kunststoffen zijn gebruikt is onvermijdelijk in deze prijsklasse, maar de manier waarop het toegepast is verdient een compliment. Dat Kia vooruitstrevend wil zijn met de Picanto bewijst ook de optielijst.

Huurauto Hyundai I10

De i10 is een automodel van de Zuid-Koreaanse autoconstructeur Hyundai. Hij vervangt sinds 2007 de Hyundai Atos. In maart 2010 stelde Hyundai op het autosalon van Parijs een volledig vernieuwde versie van de i10 voor. Deze ging enkele maanden later in productie. De i10 hoort tot de miniklasse auto’s.

Huurauto Hyundai Eon

Uitgesproken ontwerp en lekker ruim interieur in een splinternieuwe 5-deurs stadsauto. Combineer in het oog springende looks, een rijk uitgerust interieur, slimme gadgets en een betaalbare prijs. Achter het compacte uiterlijk schuilt een ruime binnenruimte met plaats voor vijf volwassenen. Kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en slimme ontwerpdetails ronden het geheel af tot één van de meest veilige, comfortabele en praktische auto’s in zijn klasse.